נפיחות +מוגלה בחניכים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

06/08/2005 | 21:35 | מאת: מנחם

אני בן 70 אין לי כמעט שיניים טבעיות שלי והמעט שנשארו משמשות לנשיאת גשרים . הבעייה : מזה כשנה וחצי מופיע לי נפיחות עם מוגלה ועם כאבים ללא דימום בסוף הצד העליון בפה בשן האחרונה שהיא מטופלץ שורש ומחזיקה גשר של מספר שינים בצד העליון של הפה. 6 פעמים לקחתי ב-18 החודשים האחרונים אנטיביוטיקה וזה עוזר לזמן מה. לפני כחודש הרופא שלי ניתח את החניכים באותו מקום מעל לשן כדי לנקות את המוגלה תפר מספר תפרים ואני הבנתי שבזה הסיפור נגמר להרבה זמן. אבל השבוע שוב הרגשתי כאבים כמו בשן חולה וכל האשור היה מודלק. לקחתי שוב מוקסיפן 5 ימים וזה ירד כמעט לאפס כאבים ואפס דלקת. לאן אני יכול לפנות לטיפול יסודי בבעייה שלי

09/08/2005 | 10:23 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למנחם שלום! לא מומלץ לקחת אנטיביוטיקה על דעת עצמך, כדאי לפנות להערכה במרפאות פה ולסת במקום מגוריך בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות