מה לעשות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/08/2005 | 11:21 | מאת: מאירה

שלום! שמי מאירה בת 38 אם ל3 ילדים. בחצי השנה שעברה עברתי גיהינום וחשבתי שאני לפני שבץ מוחי בגלל שהפנים היו נרדמות לי והלשון. כל הבדיקות יצאו תקינות ושום רופא לא מצא את הבעיה. אז ככה לדעתי הבעיה היא המקום בו נותן רופא השיניים זריקה כדי להרדים את הפה לעקירה. ההרגשה היא כמו לחץ או גוש עד מאחורי האוזניים. איך בודקים זאת? למי לפנות? אנא תשובתכם המהירה. מהמיואשת מאירה

03/08/2005 | 11:57 | מאת: ד"ר מיכה פלד

למאירה האם נבקת גם על ידי נוירולוג? מומלץ להבדק אצל נוירולוג וגםמומלצת בדיקה במרפאות פה ולסת על מנת לשלול תהליך תופס מקום. בברכה ד"ר מיכה פלד

03/08/2005 | 12:12 | מאת: מאירה

כן נבדקתי שמו לי אלקטרודות ראש והכל תקין. דם גם הכל תקין וצילום ראות וסינוסים ודופלר צוואר והכול תקין.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות