ניתוח לקידום הסנטר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

28/07/2005 | 22:07 | מאת: אופיר

האם ניתוח לקידום הסנטר יוכל להביא לשיפור וצימצום הרווח שבין שפתיי? ולסגירה נאה יותר של הפה? מהו משך ההחלמה מניתוח כזה?

28/07/2005 | 22:27 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאופיר שלום! במידה והנך סובל מבעית מנשך שמקורה בלסת תחתונה קצרה / אחורית, ניתוח לקידום הסנטר בלבד לא יועיל וייתכן ויש צורך בקידום הלסת כולה. בברכה ד"ר מיכה פלד

29/07/2005 | 08:24 | מאת: דור

תודה על תשובתך איך שים לב לקישור שמצאתי באתר של ניתוחים פלסטיים. ניתן לראות שהניתוח להגדלת\ הוספת הסנטר בהחלט השפיעה על סגירת הפה של המנותחת..הלא כן?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות