עברו שבועיים מאז העקירה ועדיין....

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/07/2005 | 16:24 | מאת: דב

לפני כשבועיים עקרו לי שן בינה כלואה בניתוח כירורגי. סבלתי מכאבים ונפיחות במשך שבוע. התפרים נמסו כשבוע אחרי הניתוח אך החניכיים לא התאחו באיזור העקירה ועם הלשון אני חש כאילו שיש שם מכתש. כמו כן - החניכיים באיזור העקירה עדין "בצקתיות". אין לי כאבים אך יש תחושה לא נעימה וחשש. אני מודאג מזיהום באיזור של השן שנעקרה (ב"מכתש"). כמו כן, מה יהיה עם החניכיים באיזור זה? האם זה נורמלי שהן עדין לא התאחו? כמה זמן זה אמור לקחת? עד היום אני שוטף את הפה פעמיים ביום בכלורקסידין. האם להמשיך עם זה? תודה,משה

27/07/2005 | 11:43 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לדב שלום! במידה ויש עדיין נפיחות או כאב כדאי לפנות לבדיקה אצל הרופא המטפל. כעיקרון מומלץ לשטוף עם כלורהקסידין למשך שבועיים. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות