אפטות בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/07/2005 | 16:05 | מאת: ת'

לד"ר פלד שלום!!! אני בת 18 וחצי, ואני צריכה לעבור בדיקה/ניתוח ביופסיה בפה (הרופאים צריכים "לחתוך" לי חתיכת רירית מהשפתיים,כדי לראות ממה נוצרות לי האפטות,ואיך אפשר למנוע את התרבותן). הבעיה שלי היא שאני מפחדת מאוד,שתישאר לי צלקת אחרי קטנה החתיכה של השפתיים. ויש לי כמה שאלות שהייתי רוצה שתעזור לי ותשיב לי עליהן: *האם יתפרו לי את החלק שחתכו לי בשפתיים או שידביקו לי אותו??? *האם את בדיקת הביופסיה הזאת אני צריכה לעשות בהרדמה מקומית רק של איזור השפתיים,או שאפשר גם לעשות בהרדמה כללית,כדי שאני לא ירגיש את הבדיקה הזאת כלל,כי אני קצת מפחדת. אודה לך מאוד אם תשיב לי . ת'

27/07/2005 | 11:41 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום! ביופסיה כמו שאת מתארת מחלל הפה נעשית בד"כ בהרדמה קומית, לרוב משתמשים בתפרים נספגים לאחר הביופסיה בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות