הסבר דחוף !!!???

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/07/2005 | 23:55 | מאת: אבי

שלום רב ד"ר אני בן 31 נשוי שלוש שנים עם אשתי בת 23 לפני שהתחתנו לא הייה ולא נרגש שום ריח רע בפה של אשתי . אחרי החתונה בחצי שנה כמעט התחלתי לריח שיש ריח רע בפה של אשתי .ואני מאוד מאוד שונא את זה .אפילו לא הייתי מתחתן איתה אם הייה לפני החתונה כי אני מאוד לא סובל את זה .ממה ומה אפשר לעשות ואיך להתנהג .........אגב הריח הרע מהפה של אשתי זה בערך 20 יום כן 10 ימים אין בכלל בכלל בכלל מה ההספר ומה דעתך ומה אפשא לעשות או לאן לפנות..... אודה לך על זמנך ותודה רבה מראש.

27/07/2005 | 11:39 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאבי שלום! ריח רע מהפה יכול לנבוע מגורמים מקומיים שמקורם בשיניים או בחניכיים ויכול לנבוע מבעיות כלליות של מערכת העיכול, מאזור אף אוז וגרון וכדאי לברר בכל אחד מהתחומים. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות