שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

18/07/2005 | 13:43 | מאת: שושי

אני בת 22 סבלתי במשך שירות הצבאי מכאבי אוזנים ציפוצפים הולכים וחוזרים ולעיתים כאבים בתוך חלל האוזן. היית אצל רופא א.א.ג. ואחרי בדיקה הכול ניראה תקין בשייני האוזנים לאחר מכן הופעתי אצל רופא פה ולסת והרופא אמר לי שהכאבים באוזנים נובעים מחוסר ששיניים ומזה שלסת שלי נוטה לצד שמאל וכמו כן היה לי חוסר ששינים קידמיות טפלתי בעישת שתלים קדמים באיזורים22 ו 12 אבל עדין כואבות לי האוזנים שאלתי היא: מימה יכולים להופיע הציפצופים והכאבים באוזנים ? והאם יש קשר בן קשר בין הציפוצופים לבן שווי המישקל ?מאחר ובזמן האחרון אני מאבדת שווי מישקל לצד השמאלי ואך ניתן לטפל בזה?

21/07/2005 | 13:55 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשושי שלום! הסימפטומים שאת מתארת קשורים לבעיות במפרק הלסת כולל הצפצופים וחוסר שיווי המשקל. מומלץ לפנות למרפאות מפרקי לסת. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות