(עוד אחד עם) לשון לבנה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/07/2005 | 11:19 | מאת: אריק

גם אני "סובל" מלשון לבנה, הבעיה היא תופעות הלוואי שאני משער שנובעות כתוצאה מזה, רופאת השיניים שלי אמרה לי שזו לא נראית לה כבעיה אבל אני מאמין שהריחות הרעים שעולים לי מהפה הם כתוצאה מזה, שללתי כבר את האפשרות שזה משהו בשיניים שלי או בחניכיים (אני נבדק כל חצי שנה לניקוי) האם יש אפשרות לטפל בבעיה הזו? האם זו אכן הסיבה שבגללה הפה שלי מדיף ריחות בלתי נעימים? האם התופעה קשורה גם למערכת העיכול?

21/07/2005 | 13:50 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאריק ניתן לפתור את הבעיה על ידי צחצוח הלשון. ריח רע בפה יכול לנבוע מבעיות במערכת העיכול. יש לברר בכל המישורים. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות