אבחנת רנולה לבן 3.5 ונסיעה לחו"ל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

18/08/2019 | 21:45 | מאת: נילי עלמה

שלום רב אודה לתשובתכם הדחופה. היום אובחן לבני בן ה 3.5 רנולה תחת הלשון. הומלץ לעקוב אחר גודלה והופנינו לביצוע פרוצדורה כירורגית להסרה בעוד כ 3 חודשים (אגב לא ברור לי מדוע להמתין זה כה רב). אנו מתוכננים לטוס יחד איתו לחו"ל מחרתיים ל8 ימים לברלין. שאלתי היא האם יש בכך סיכון בנסיעה לחו"ל עבורו? תודה רבה על המענה המקדם האפשרי.

22/08/2019 | 15:08 | מאת: ד"ר הילה קליין

רנולה במידה והיא קטנה איננה מסוכנת. הסכנה היא כשהיא גדלה. ועשויה במקרים נדירים להפריע לבליעה או לנשימה . בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות