אפטה/נגע פנימי בלחי שמאלית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/08/2019 | 05:16 | מאת: מיכל

יש לי כבר שבוע ויותר אפטה בצד השמאלי של החיך העליון. מטפלת באורקורט ולפני לקחתי אנטיביוטיקה בגלל דלקת חניכיים במקום סמוך. עשיתי גם מדידות לשיקום על שתל ו2 שיניים נוספות.האם רצוי לגשת לרופא שיניים. רופא המשפחה אמר שזו אפטה תוך כמה זמן זה עובר. תודה

22/08/2019 | 15:09 | מאת: ד"ר הילה קליין

כל פצע / נגע בחלל הפה שאיננו חולף תוך שבועיים דורש בירור . במידה והכיב / אפטה אינם חולפים פני לייעוץ לכירורג/ית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות