שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/07/2005 | 18:09 | מאת: שיר חשוב

אני בת 52 לפני כמה חודשייים הופיע לי מען גולה נפוחה מעט על החניכים העליונות בצד שמאל מעל השיינים התופעות שיתלוו הם גלי חום, צמרמרות, בחילות, האם יש קשר בין התופעות לגולה? אח"כ הופיע דימום מאיזור הפה לפני ציחצוח השיינים בתחילה ירד לי כמות גדולה יחסית למשך פעם אחת ושאר הימים הפעמים ממש מעט דם אבל דם יבש .ערכתי סדירת בדיקות דם, וגסטרו כיבה , צילום לב,כבד. ,סיב אופטי והכול היה תקין לחולטין האם ישנה אפשרות שהדימום הגיע מגולה..? ואם כן מה זאת הגולה ..?ואיך ניתן לטפל באה .? חשוב לציין שהניני מקפידה על ציחצוח השיינים כנידרש.

13/07/2005 | 13:47 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לשיר ייתכן ומדובר בזיהום ממקור של השיניים או החניכיים. מומלץ להבדק במרפאות פה ולסת. בברכה ד"ר מיכה פלד

29/07/2005 | 10:21 | מאת: שיר שוב

אם מדובר בזיהום כיצד ניתן לטפל בזה ..?השתמשתי באוגמטין ב 8 קפליות וזה לא עזר לההפך אחרי שימוש בו החל ממקום לא ידוע דימום בהתחלה טרי אח"כ יבש וגם התדירות שלו ההלכה ופחתה בהתחלה היה לי דימום הרבה ואח"כ פחות לפעמים לא היה בכלל ושוב חזר האם הדימום יכול להיות מהזיהום.? למרות שזה הופיע לי לפני ציצחוח השיינים בבוקר לפני שאני מצחצחת שינים ערכתי את סדירת הבדיקות המופיעות בהודעה הקודמת והכול היה תקין .הכירוג שהיית אצלו אמר שיש לי זיהום אכן בחניכים אך ניתן לטפל והאם זה עובר?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות