כאבים ולחץ באוזניים עקב אבחנה של TMJ

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/06/2019 | 11:16 | מאת: נורה

שלום רב. סובלת מנעילות מפרקים דוצ מעל לחצי שנה.עברתי לאחרונה שטיפת מפרקים דוצ. ימין עזר מאוד! בצד שמאל פחות מוצלח. העניין שלאורך כל התקופה יש כאבים ולחץ באוזניים בלתי נסבל. אאג בדק והכל תקין מבחינת אוזניים. האם נהוג לטפל בלחץ באוזניים עקב הבעיה שמקורה בלסת?ויש לכך פתרון? או שהמעקב וטיפול רק דרך מומחה הלסת ? אודה להמלצתך

12/08/2019 | 06:55 | מאת: ד"ר הילה קליין

הטיפול במפרקי הלסת נעשה עי כירורג/ית פה ולסת המתמחים בנושא המפרק. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות