שבר בלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

06/01/2004 | 22:24 | מאת: ניסים

לפני מספר שנים חטפתי מכה קשה בלסת וכותצאה מכך נשברו לי מספר שנים ושבר בלסת מאז ועד היום לא חשתי כלום רק שבשנה האחרונה החלו לי כאבים וקושי ללעוס מזון האם יש קשר לפגיעה אז ומה עושים ומה סוג הפגיעה אם זה לא מתאחה ונעלם?

11/01/2004 | 21:50 | מאת: ניסים

nמשהו יוכל לענות?

12/01/2004 | 14:56 | מאת: ד'ר לוינשטיין

שלום ניסים סליחה שאני עונה אני לא כירורג אם כי יש לי ניסיון לא מבוטל בטראומות ראש צואר. טוב יש לך המון שאלות שקשה לענות על כולם מבלי לדעת את סוג השבר שהיה,איך טיפלו(ניתוח ולאחרו קיבוע,קיבוע ללא ניתוח,ועוד..)לכן מבלי לראות צילומים לפני ואחרי מאוד קשה לתת לך תשובה. יש קשר בין השבר,חוסר השיניים,וכאבים שאתה מרגיש אך התשובה לצערי חובבנית. מה שאני מציע זה שתגיע למקום בו טיפלו בך שם יש את התיק הרפואי שלך ואני בטוח ששם תקבל תשובה מהמינה ביותר כל טוב

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות