פיברומות בלחי הפנימית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/05/2019 | 18:10 | מאת: אילת

שלום רב, מידי פעם אני נושכת בטעות את לחי שמאל ולחי ימין. הרופא שייף לי את השיניים העליונות ואני עם סד לילה. עם זאת יש לי שתי פיברמות מצד ימין אחת ומצד שמאל אחת( לדברי רופאת החניכיים שלי), האם חובה להסיר אותן, בהינתן שאיני מרגישה כאב או אי נוחות בעטיין, כמו כן האם ניתן להסירן בלייזר. תודה מראש

12/08/2019 | 06:50 | מאת: ד"ר הילה קליין

אין חובה להסיר פיברומות, רק אם מפריעות לך אין יתרון בהסרה בלייזר אך ניתן לעשות זאת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות