נגע בפה שאינו עובר מודאגת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

08/05/2019 | 14:44 | מאת: אליזבט

מזה חדשיים אני חשה במשהו מעובה באיזור של הבשר מתחת לשפתיים יותר בכיוון למטה בצד שמאל.איני מצליחה להעביר את הלשון עד התחתית.חיצונית לא רואים כלום אך כאשר אני מעבירה את האצבע אני חשה בבליטה פנימית.זה גם כואב לא ברמות נוראיות אבל מהווה מיטרד.אני מאוד מודאגת .זה נשמע כמו סרטן? אודה לתשובתך.

12/08/2019 | 06:54 | מאת: ד"ר הילה קליין

לא ניתן לאבחן עי תיאור בלבד נפיחויות בחלל הפה עשויות להיות כתוצאה מגידולים או ציסטות שפירות / ממאירות או תהליכים דלקתיים. מומלץ לבדוק אצל כירורג/ית פה ולסת בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות