הסנטר לא התעורר אחרי הרדמה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

02/07/2005 | 12:56 | מאת: לי

לפני שבועיים עברה אימי השתלת שיניים אחוריות בשני צידי הלסת. (אימי בת 46) מאז הלסת בחלקנה הקדמי, או יותר נכון, הסנטר ,) נסנטר רדום. מה לעשות?

13/07/2005 | 08:38 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ללי יש לבצע צילומי ביקורת ולבדוק האם השתלים לא פוגעים בעצב הנותן תחושה ללסת התחתונה. ייתכן וחוסר התחושה הינו זמני וישתפר עם הזמן, אך בכל זאת מומלץ להיות במעקב בברכה ד"ר מיכה פלד

13/07/2005 | 08:38 | מאת: ד"ר מיכה פלד

ללי יש לבצע צילומי ביקורת ולבדוק האם השתלים לא פוגעים בעצב הנותן תחושה ללסת התחתונה. ייתכן וחוסר התחושה הינו זמני וישתפר עם הזמן, אך בכל זאת מומלץ להיות במעקב בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות