כאבים בשפה התחתונה ונפיחות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

04/04/2019 | 00:27 | מאת: אנה

מזה תקופה יש לי מן תחושה מוזרה מלווב בכאב בשפה התחתונה.קשה לי למשל לדחוף את הלשון בין השפה לחך. כאשר אני עושה זאת אני חשה מן כאב והשפה כאילו נפוחה.רוצא לציין שיש לי דלקת בשניים התחתונות הקדמיות ושן אחת נעקרה מאחר והתנדנדה מאוד.שאלתי האם תופעה זו יכולה להגרם מאותן בעיות שיניים. או שזה משמו אחר?

09/04/2019 | 13:11 | מאת: ד"ר הילה קליין

לא כל כך ברור משאלתך. החך נמצא באזור הלסת העליונה... האם הכאב עליו את מדברת הוא באזור החניכיים ( לא החך) בלסת התחתונה, אם כן ישנה סבירות שהיא יכולה להגרם מהשיניים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות