שן על שן עקיר גלרלרלרללרלרלרלרלרלרלרללר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/04/2019 | 13:20 | מאת: אורי

אני בן 15 היה לי שן על שן אז כדי שהניבים ירדו בשני הצדדים עקרו לי את השינים מתחתיהם ואז עושים ישור שיניים ורציתי לדעת כמה זמן יקח לניבים לרדת אחרי העקירה משום שאני הרבה זמן אחרי העיקרה והניבים לא יורדים והאם כדי לשאול את הרופא שיעשה לי גשר כדי שהניבים ירדו יותר מהר מאשר שאני יחכה עד שהם ירדו

09/04/2019 | 13:13 | מאת: ד"ר הילה קליין

לעיתים במידה שהניבים כלואים בלסת, הם לא בוקעים לבד. יש צורך בביצוע ניתוח הקרוי חשיפה של הניבים בניתוח הזה מדביקים סמך על הניב הכלואה ומושכים אותה אחר כך במהלך טיפול יישור השיניים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות