עיקצוצים בקצה הלשון. בזמן השינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/02/2019 | 08:02 | מאת: יוסי ח.

שלום. אני סובל מעיקצוצים בקצה הלשון ממש בזמן השינה כל לילה. אני מושתל כליה 16 שנים. סובל מסוכרת גבולית. לוקח תרופות באופן קבוע לשתל. גם סימבלטה. לוסק. קרדילוג. זה קרה בשנה האחרונה. מדוע זה קורה??

11/03/2019 | 11:44 | מאת: ד"ר הילה קליין

סכרת עשויה לגרום לשינויים נוירולוגים כמו נמלול. אך מכל מקום כדאי לברר את העניין בירורים שכדאי לעשות בנוסף בדיקת מצב השיניים והחניכיים- עששת מחלות חניכיים עשויות לתרום לשינויי טעם בפה אולטרה סאונד של בלוטות הרוק. בדיקה של רופא גסטרו בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות