שתלים בכל השניים הטוחנות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

24/01/2019 | 22:31 | מאת: ענת

יש לי שתלים בשיניים טוחנות בלסת העליונה והתחתונה. בלסת העליונה מימין ומשמאל בוצע הרמת סינוס.התחושה שלי אינה טובה עם השתלים.רציתי לדעת שאם אכן נעשתה עבודה לקוייה האם ניתן לתקן או שזה נזק בלתי הפיך? מאחר ורופא השיניים שאצלו בוצעו הניתוחים פשוט "מחפף" אותי . מה אתם מציעים לי לעשות?

31/01/2019 | 13:40 | מאת: ד"ר הילה קליין

ענת שלום מה בדיוק הבעיה? האם השתלים כבר שוקמו? האם את סובלת מנפיחויות , הפרשה מהאף? אחר? בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות