צילום סטטוס מקבליות מידת קרינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/01/2019 | 17:16 | מאת: דנה

יש לי שתלים בלסתות העליונות והתחתונות.יש לי תחושה שלא נעשתה עבודה טובה.הרופא מתנגד לשלוח אותי לצילום בטענה שהשתלים יכולים להפגע.בקרתי במרפאת שיניים אחרת ושלחו אותי לצילום סטטוס מקבליות.שאלתי האם באמת מסוכן לשתלים ושאלה נוספת היא האם הקרינה רבה מאחר ובשנתיים האחרונות עשיתי 2 סיטי ועוד צילומי רנטגן למיניהם וכל זה לא בפה.אודה לתשובתך מאוד מודאגת.

31/01/2019 | 13:42 | מאת: ד"ר הילה קליין

הצילומים בפירוש לא פוגעים בשתלים. ככלל לצילומים דנטליים רמת קרינה נמוכה מאד. חשוב ללכת למכונים מורשים ולשאול על רמת הקרינה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות