גושים בלחי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/06/2005 | 20:18 | מאת: קרן

לפני כחודש הופיעו לי גושים בלחי אציין כי לפני כשלושה חודשים עברתי טיפולים בקרינות רדיו אקטיביות בעקבות סרטן בלוטת התריס. שאלותי:האם קיים קשר בין הטיפול שעברתי לבין הגושים? האם אני צריכה לעשות בדיקה מחשש לסרטן הפה? ואם כן איפה עושים את הבדיקה? אציין עוד שאני מעשנת אנא עזרו לי אני דואגת. תודה

26/06/2005 | 23:25 | מאת: קרן

למה לא עונים?עזרתכם דחופה!!תודה מראש

30/06/2005 | 09:21 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לקרן האם טופלת גם ביוד? ייתכן והנפיחות עליה את מדברת נובעת מחסימת בלוטת הרוק בעיה שקורת לעיתים כתוצאה מטיפול ביוד לסרטן ב. התריס. בכל מקקרה כדאי לפנות לבדיקה במרפאות פה ולסת בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות