לסת הפוכההההה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/06/2005 | 00:59 | מאת: אסתי

שלום אני בת 15 ויש לי לסת הפוכה בשניים זה אומר שהלסת התחתונה מעל העליונה.. אני מטפלת אצל רופא מומחה ליישור לסתות והוא לא מבטיח שהטיפול יצליח יש אפשרות אחרת לטפל בבעיה?.... תודה..

30/06/2005 | 09:14 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאסתי שלום כדאי להתייעץ במחלקה לכירורגית פה ולסת ולבדוק האם הבעיה נובעת מחוסר הרמוניה בגודל הלסתות או בעיה בעמדת השיניים. במידה והבעיה היא גודל הלסתות טיפול אורתודונטי לא יעזור וכדאי לשקול ניתוח לתיקון עמדת הלסתות בברכה ד"ר מיכה פלד

30/06/2005 | 15:08 | מאת: אסתי

בעיית הלסתות היא תורשתית.. הלסת התחתונה מתפתחת מהר יותר מהעליונה..!! טיפול אורטודנטי יכול לעזור?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות