כאב נקודתי בעצם הלסת העליונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/11/2018 | 12:36 | מאת: רחל 256

אובחנתי בעבר בביח הדסה בדלקת כלואה בשן טוחנת. צד ימין עליון. לא טופל במשך 5+ שנים. הבוקר כאב נקודתי בעצם קרוב לנחיר ימני. הכאב מעל שן וחניכיים בעצם. לא מעל השן שאובחן בה דלקת כלואה. אלא מעל שן במרחק שן בריאה בינהן.אני בסיכון גבוהה ורופא רגיל מנוע מלטפל בי. האם מיקום הכאב בעצם הלסת גבוהה מעל לשם מאפשר לי לגשת לרופאי פה ולסת בבית החולים?

25/11/2018 | 05:58 | מאת: ד"ר הילה קליין

הגעה לבדיקת מומחה פה ולסת בבית החולים איננה מותנית בסוג כאב או מיקומו. ככלל בעיות שיניים אינן בסל הבריאות ועלייך לתאם תור עפ הזמינות באותה מרפאה. ניתן כמובן תמיד לפנות לבדיקה אצל כירורג/ית פה ולסת באופן פרטי אם העניין דחוף בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות