פטריה בבסיס הלשון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/06/2005 | 22:06 | מאת: נועה

דוקטור שלום רב, לפני מספר שבועות כתבתי לך מייל ובו סיפרתי כי לפני כחודשיים חוש הטעם שלי התעוות - אינו מורגש למעט הטעמים הבסיסיים. עשיתי תרבית לבסיס הלשון ואכן התגלתה פטרייה. רופא המשפחה רשם לי מרשם לכדורים שהתגלו כי אינם נמצאים בארץ בכלל (החברה לא מייבאת אותם לארץ יותר) וכשפניתי למרשם אחר - נתן לי מרשם לג'ל דקטרין. השתמשתי בג'ל כשבועיים, פעמיים ביום אך ללא הועיל. שום דבר לא השתנה. אני כבר ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות, זה מצב לא סימפטי בכלל. האם אתה ממליץ לי לעשות משהו? לפנות למומחה? איזה רופא מתמחה בדברים האלו? אודה לך על תשובתך. בברכה, נועה.

21/06/2005 | 20:21 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לנועה נסי תחילה לצחצח את הלשון בנוסף לשימוש בג'ל. בנוסף כדאי לערוך בדיקות דם מקיפות ולברר את המצב החיסוני שלך. במידה ואין הטבה כדאי לפנות לבדיקה במרפאות פה ולסת להמשך טיפול ומעקב בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות