בליטות נפוחות החך העליון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/10/2018 | 06:22 | מאת: בליטות כואבות בחך עליון

שלום רב לבעלי הופיעו לפני מספר ימים בליטות רבות בחך העליון. הבליטות כואבות מאוד. יש לציין שבעלי חולה itp כרוני מזה כעשרים שנים ואינו מטופל. אף רופא שיניים אינו מוכן לטפל בו בגלל מחלתו. מה ניתן לעשות? אשמח להכוונה.

08/11/2018 | 09:47 | מאת: ד"ר הילה קליין

מהסוף להתחלה -לחולים עם מחלות כרוניות ישנה האופציה לטפל אצל רופאים מומחים בתחום פה ולסת או ברפואת הפה היודעים להתמודד עם מצבים סיסטמיים. במקרה הצורך תופנו לטיפול במסגרת בית החולים. את הנפיחויות יש לברר אצל מומחה/ית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות