כתם להן בצילום רנטגן לחניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/10/2018 | 00:00 | מאת: נטלי

עשיתי צילום סטטוס לשיניים והרופא ראה כתם לבן בצילום באיזור החינכיים ואמר לי לבדוק את זה שזה יכול להיות הרבה דברים ... לא התאפקתי ונכנסתי לאינטרנט והלחץ פשוט עלה לאור על המידע שריבלתי והייתי שמחה לשמוע האם יכול להיות שזה גידול סרטני ????

08/11/2018 | 09:49 | מאת: ד"ר הילה קליין

שינויים רנטגנים בצבע לבן בעצם הלסת עשויים רוב להיות תגובה של העצם לשינויים דלקתיים. אך מכל מקום יש לפנות לטיפול ואבחון אצל מומחה/ית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות