לחץ באוזניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/06/2005 | 11:26 | מאת: ליאור

שלום למומחי הפה והלסת.מזה כמה שנים אני מרגיש לחץ באיזור האוזניים - כבר 3 שנים אני עובר שטיפת אוזניים , בדיקות לחצים וכדומה אך דבר לא עזר.אני שומע קנקים באוזן כשאני פותח וסוגר אץ הפה.הדבר גם מפריע לי בשמיעה ובדיבור.לאחרונה עשיתי צילום של פה ולסת כי זו הפעם ה - 1 שרופאים חשבו שהבעיה היא לא תוך אוזנית אלא בעיה במפרק שם.שאלתי היא האם יש טיפול לבעיה הזו ומהו הטיפול ? האם זה דורש ניתוח ? תודה !!!

21/06/2005 | 20:11 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לליאור ייתכן והנך סובל מבעיה במפרקי הלסת, הטיפול הראשוני הוא בד"כ שמרני ולאו דווקא כירורגי כמו סדי לילה פזיותרפיה וכד'. לצורך אבחנה וטיפול פנה למרפאות מפרקי לסת. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות