"טיקים"בלסת.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/06/2005 | 19:24 | מאת: ל.

מה הסיבה ל"טיקים" בלסת בכל פעם שאני מפהקת "פיהוק רחב" ופותחת את הפה עד הסוף,אני מרגישה מעין קפיצה ומעין "טיק"(קליק) בין הלסתות וממש מרגישים ושומעים שהן כאילו זזות ממקומן לכיוון שונה מאשר כיוון פתיחתן ? ומה עושים עם כיווץ חזק מידי של שרירי הלסת,בעיקר בזמן לחץ שאז אני מרגישה כאבים חזקים בלסת ,אך לא רק ? האם אפשר להיפטר לחלוטין מתופעה זו ומהתופעה השניה שציינתי קודם? האם יש קשר בין שתי התופעות שציינתי. בתודה מראש. ל.

12/06/2005 | 18:27 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום! ככול הנראה הנך סובלת מפריקה קדמית של מפרק הלסת, תופעה הנפוצה באוכלוסיה ובעיקר אצל נשים. כמו כן ייתכן שישנו קשר בין הידוק הלסתות לתופעות הנ"ל. מומלץ לפנות למרפאות למפרקי לסת לצורך אבחון וטיפול בברכה ד"ר מיכה פלד

13/06/2005 | 12:58 | מאת: ל.

תודה על תשובתך, ובינתיים - עד שאגיע למרפאת פה ולסת,מעניין אותי לדעת מה הטיפול שניתן במקרה כזה? והאם הוא מסדר את העניין לחלוטין? בתודה מראש ל.

21/06/2005 | 20:15 | מאת: ד"ר מיכה פלד

אנא עיין בתשובתי בשתי השאלות שמעל לגבי הטיפול במפרקי הלסת בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות