כאב המפרק הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/01/2004 | 22:43 | מאת: אפרת

שלום לדוקטור, מזה שבועיים יש לי כאבים בין הלסתות בצד שמאל, שמצריך כמעט כל יום אופטלגין - כדי לטפל בכאב. אני מרגישה כאבים לא מוגדרים בשיניים, בסינוסים ברקות . בכל צד שמאל. מהו הטיפול הנכון ? האם יש צורך באנטיביוטיקה? בסד ללילה? אם תוכל לפרט ממה כדאי להתחיל . האםלאחר טיפול זה עובר לחלוטין,או כאב שאסבול ממנו גם בעתיד. עצתך הדחופה. תודה אפרת

10/01/2004 | 11:45 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לדעתי את צריכה לשלב שני רופאים, 1. רופא . א.א.ג. 2. רופא מומחה לכרורגיה פה ולסתות . אני אישית ממליץ לפנות למחלקתי ולציין את המקרה שלך ואוכל להדריכך. בהצלחה ד"ר פלד מיכה.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות