נאורולוגיה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/06/2005 | 16:38 | מאת: לוין דנית

אני לוין דנית בחורה צעירה אחרי שתי ארועים מוחיים פונה אליך בשאלה ובבקשה להעיד על רשלנות רפואית אני אחרי שתי ארועים מוחיים כי בבית חולים עפולה לא עשו לי סיטי בזמן ויש לי כול אישור לזה אני אשמח אם אחד הרופאים הנאורולוגים יחזירו לי תשובה בטלפון 0506511124

12/06/2005 | 18:38 | מאת: ד"ר מיכה פלד

את לא בפורום הנכון

27/06/2005 | 21:07 | מאת: מיקי

ממה נובעת הירדמות בלשון ? האם הסיבה קשורה ללב או בשרירים השולטים בלשון או שיש מצב שהדבר נובע ממערכת עצבים הקשורה למח?

23/09/2005 | 18:49 | מאת: בני

שלום דוקטור אימי נמצאת במצב דיכאוני עקב מות בן זוגה ומטופלת בתרופה נגד דיכאון בשם סירוקסט מצב כעת השתפר אך לאחרונה מזה כחודש היא סובלת מתופעה הנקראת הלוצנציות מוסיקליות דהיינו שומעת ללא הפסק מוסיקה באוזניים . הרופא הפסיכיאטר הוריד לה מינון הסירוקסט מ אחד וחצי לכדור אחד אך התופעה לא נעלמה . הוחלט להפנות אותה לבדיקת נאורולוג. היא עברה בדיקת EEG בראש . להלן דוח אלקטרואנצפלוגרפי תרשים ערנות גבה תנודה עד מאוד . פעילות בסיס אחורית 9 לשניה . עוברת אטנואציה על ידי פקיחת עיניים . במהלך התרשים ניצפתה פעילות אלפא וכמות מעטה מאוד של פעילות תטא גבוהת מתח ןמחודדת באזורים הטמפורליים ללא הבדלי צד . ללא שינוי בעת אוורור הייתר וההבהובים . לסיכום תרשים החורג במידה קלה מהתקין לגיל (אימי בת 72) עקב נטיה לאיריטטביות טמפורלית ללא הבדלי צד . לא ניצפתה פעילות אפילפטית. בעקבות ממצאים אלו הוחלט לבצע בדיקת סיטי בראש ץ השאלה היא למה הדבר מרמז . האם לגידול כלשהו בראש או כל דבר קיים אחר . אני בנה של החולה והחששות מרובים . האם אני או אימי יכולים להיות רגועים בעקבות ממצאים אלו ? במידה ויש סבירות לגידול מה הסיכו שהוא אכן קיים בעקבות ממצאים אלו?

18/12/2005 | 18:45 | מאת: ליליאן ליזרוביץ

אני מעוניינת להתייעץ עם מומחה בהפרעת קשב בריכוז והיפראקטיביות אצל ילדים . הומלץ לי לתת לבת שלי בת ה-10 ריטלין וחשוב לי לשמוע דעות של מומחים בנושא כדי לגבש עמדה שלי בנדון. בברכה, ליליאן ליזרוביץ

26/04/2006 | 14:32 | מאת: אסתי

רצית בבקשה לקבל מידע לגבי מחלת steer- richardon, נאורולוג איבחן את אהי בן ה-84 כחולה כנראה במחלה אך סרב לפרט פרטים לגביה ומה הצפי לחולה באיכות החיים הצפויה? אודה לכם מאוד באם תענו לי/ תפנו אותי למידע אפשרי, שכן לא הצלחתי למצוא באינטרנט אף אתר העוסק בנושא. בתודה אסתי

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות