נאורולוגיה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/06/2005 | 16:37 | מאת: לוין דנית

אני לוין דנית בחורה צעירה אחרי שתי ארועים מוחיים פונה אליך בשאלה ובבקשה להעיד על רשלנות רפואית אני אחרי שתי ארועים מוחיים כי בבית חולים עפולה לא עשו לי סיטי בזמן ויש לי כול אישור לזה אני אשמח אם אחד הרופאים הנאורולוגים יחזירו לי תשובה בטלפון 0506511124

05/06/2005 | 21:42 | מאת: ד"ר מיכה פלד

את לא בפורום הנכון

15/02/2006 | 21:21 | מאת: ליעד שוסטר

אני ליעד בחור בן 25 ללא כל בעיות רפואיות רציניות עד לאחרונה. לפני כחודשיים החלו לי כאבים ברגליים ובברכיים,שאובחנו ע"י אורטופד כדלקת או כאבי שריריםולאט לאט הכאב עבר אך במקום זאת באותו אזור בו היו כאבי רגליים החלו לי תחושות זרמים בכל ,לראשונה זה הופיע לי רק בזמן שינה-שכיבה וכעת אני מרגיש זאת גם בגפיים העליונות בכל מגע עם כל דבר.

08/03/2006 | 12:43 | מאת: ריטה

בערך לפני חודש התחילו אצלי התקווצויות בלתי רציוניות בפנים על הקו עין-קצה הפה בצד ימין. גיליתי שגם כל האיזור מסביב לאוזן כלפי הלחי ומטה קצת רדום,הרגשה כמו שעתיים אחדי זריקה לטיפול שיניים. אני לא יודעת למי לפנות. האם יתכן שחוליות הצוור לוחצות על איזה עצב, כי גם מדי פעם יש לי מיחושים והתקווצויות בקטף מאותו הצד. האם לפנות לכירופראקט או לנאורולוג? יש לי פחדים מכיוון שאבא שלי נפטר מסרטן בלוטת הרוק וזה התחיל אצלו מנפיחות באיזור האוזן. אללי זה לא נפוח אך הרגשה משונה. אודה על העיצה.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות