נפיחות בצד שמאל של הפנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/04/2018 | 20:01 | מאת: sam

שלום יש לי שאלה יש לי נפיחות בצד השמאלי של הפנים שלי הנפיחות הזו קבועה כבר מעל לשנה וחצי בערך לפני שנה פלוס הייתה לי התנפח לי הפנים בצד שמאל קיבלתי אנטיביוטיקה למשך שבוע וזה עזר (הנפיחות נעלמה ) אחרי כמה חודשים הנפיחות חזרה בצורה קלה ונעלמה אחרי יום או יומיים לא זוכר בדיוק ... כשאני עכשיו מסתכל במראה אני רואה שיש עדיין נפיחות בצד השמאלי וסוג של אי סימטריות בפנים..... גם מרגיש קצה שמפריע לי והרגשה של לחץ בצד שמאל באזור המפרק של החניכיים אני לו מבין ממה זה נובע זה מציק לי מאוד ושמתי לב שהצד השמאלי של הפנים שלי שונה מהימני מבחינת מראה זה מאוד תסכל ומפריע .... מה הבעיה יכולה להיות תודה מכווה לקבל תשובה בהקדם האפשרי

12/06/2018 | 11:29 | מאת: ד"ר הילה קליין

יכול להיות ומדובר בנפיחות ממקור בלוטת הרוק. כדאי להבדק אצל מומחה/ית פ ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות