נגע או פצע מעין בליטה בשפה התחתונה בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/04/2018 | 21:27 | מאת: שוקי

שלום. לפני בשבועיים ויותר יצא לי נגע על השפה התחתונה בפה מעין בליטה והיא קצת גדלה ועכשיו יש עליה נקודות קטנות חומות. פניתי לרופא עור פעמיים הוא אינו יודע מה הדבר. והנה אותי לכירורגיה פלסטית להורדת הנגע ובדיקתה. התור בעוד חודשיים. הדבר מאוד מציק ומדאיג. מה יכול להיות הדבר? אוכל לשלוח תמונה. אנא דעתך. תודה רבה

10/04/2018 | 21:41 | מאת: שוקי

שלום. לפני שבועיים יצא לי נגע בליטה ועליה נקודות חומות קטנות . הנגע גדל מלפני שבועיים. רופא עור לא יודע מה הדבר. אנא עזרתך. שולח תמונה בקובץ

12/04/2018 | 12:38 | מאת: ד"ר הילה קליין

יכול להיות שמדובר בחבה לשפה / נשיכה ופציעה של בלוטת רוק קטנה. בכל מקה אם התור רחוק ניתן תמיד לפנות בפרטי. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות