תיקון עווית פנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/01/2004 | 19:04 | מאת: מיואאש מהחיים

שלום רב אני בן 27 ב95 קיבלתי שיתוק פתאומי בפנים לאחר מכן התחילו כאבים בראש . בסוף התגלב גידול בשם [שוואנומה] שגרם לשיתוק עברתי כריתה של הגידול אכן היום אני סובל מעווית פנים חמורה ביותר . ושואל בבקשה האם ניתן משהו לגבי שיפור או תיקון הפנים . נא עזרתכם כי אני ממש מיואאש וחושב לשים קץ לחיי האם זה קשור אליכם העניין בבקשה?

06/01/2004 | 14:21 | מאת: ד"ר צבי גוטמכר מומחה בשקום הפה

> שלום רב כיום ניתן לטפל בשיטות מתקדמות לתיקון ושיפור פגמים בפנים. התוצאות במחלקתנו מהממות. אבקשך ליצור איתי קשר כדי שנוכל להיפגש במחלקתנו ברמב"ם. מספר הטלפון הסלולרי שלי הוא 671249 057 תתקשר!!!

06/01/2004 | 15:01 | מאת: מיואאש מהחיים חזרה לד"ר צבי

אני ממש מודה לכבודך אני מנסה לתקשר אלייך אבל הפלפון שלך סגור בבקשה אם אתה יכול לצור איתי קשר על מס" 050536359 מודה לך ד"ר צבי גוטמכר מומחה בשקום הפה כתב/ה: > > > > > שלום רב > כיום ניתן לטפל בשיטות מתקדמות לתיקון ושיפור פגמים בפנים. > התוצאות במחלקתנו מהממות. > אבקשך ליצור איתי קשר כדי שנוכל להיפגש במחלקתנו ברמב"ם. > מספר הטלפון הסלולרי שלי הוא 671249 057 > תתקשר!!! >

24/02/2004 | 18:21 | מאת: מורן

24/02/2004 | 18:22 | מאת: לבלובית

24/02/2004 | 18:31 | מאת: לבלובית

אני חושבת שהחיים יפים וצריך שיהיה הרבה תקווה ואמונה באלוקים. דבר נוסף תפנה לביה"ח הדסה עין כרם בירושלים,זה מקום מס 1 בארץ לרפואת שיניים שפותרים כל בעיה אתה חייב לפנות אליהם,מניסיון. הרבה אנשים במצב דומה לשלך עברו ניתוחים בהדסה אפילו ניפגעים בפיגועים,וממש כיף להם לחיות ...כי יש להם בשביל מה. לסיום תהייה חזק כי פשוט הם מצילים חיים אז שווה לך ותעדכן אותי לבלובית

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות