עברתי השתלה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

05/06/2005 | 13:22 | מאת: מטמט

עברתי השתלה אתמול והרופא נתן לי מוקסיפן לשבוע הכאב לא חזק תודה לאל אבל הנפיחות מפריעה לי האם זה טבעי לא עברתי השתלת עצמ הכניס את העצם שהוציא בזמן ההשתלה והקידוח השתל תוצרת חוץ האם יותר טוב משתל ישראלי לאחר כמה זמן מעקירה טוב להשתיל .אפשר לדחות לכמה חודשעם

05/06/2005 | 13:44 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום! כן, טבעי שתהיה נפיחות מספר ימים לאחר ההשתלה. זמן ההמתנה תלוי במקום השתל , באופן כללי היה נהוג להמתין חצי שנה בין ההשתלה לשיקום בלסת עליונה ו3 חדשים בלסת התחתונה, היום יודעים שישנם מקרים בהם ניתן לקצר את זמן ההמתנה. כל מקרה תלוי לגופו. יש להתייעץ עם הרופא המטפל בברכה ד"ר מיכה פלד

06/06/2005 | 13:47 | מאת: שששש

עברתי שתל בלסת תחתונה. ומה בקשר לסוג השתל לא ענית לי האם יש הבדל בין תוצרת הארץ ותוצרתחוץ

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות