כאבים בלחי בצד ימיןןןןןןןןןןןןןןןן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/02/2018 | 16:23 | מאת: עידן

שלום בן27 יש לי כאבים בלחי בצד ימין כבר חודש ומשו לפעמים נרגע לכמה ימים וחוזר שוב כאבים די חזקים בסיטי ראש שעשיתי בגגל כאבי ראש היה רשום מלאות במערת הלסת מימין זה יכול להיות קשור לכאבים שיש לי בלחי בצד ימין ?יש לי גם דלקת חניכים לקחתי אנביוטקיב אבל עדין כואב יש משו שיכול לפחית את הכאב בנתים

03/03/2018 | 21:49 | מאת: ד"ר הילה קליין

תשובת הסיטי שעשית מעידה שאה סובל מסינוסיטיס מצד ימין - עובדה כשלעצמה יכולה לגרום לכאבים. גם דלקת חניכיים עשויה לגרום לכאב. דלקת חניכיים לא מטופלת עי אנטיביוטיקה . יש לגשת לבדיקה אצל רופא השיניים שלך ולטפל בהתאם. כמו כן להתייעץ עם רופא אאג. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות