כאבי שיניים נוראים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/06/2005 | 21:27 | מאת: דניאל

לאחר טיפול שורש התחילו לי כאבים נוראים בשן .רופא השיניים פתח ולא מצא זיהום וניקה את התרופה והשאיר את השן ללא סתימה אך הכאבים עדיין בלתי נסבלים הרופא אמר שזה אולי סינוסיטיס אבל אין לי תסמינים נוספים רופאת המשפחה נתנה לי אנטיביוטיקה cefurax ובינתיים אין שיפור לאן לפנות- לרופא אף אוזן גרון או פה ולסת ואיך זה יכול להיות שיש לי כאלו כאבים ורופא השיניים לא מצא בעיה תודה

05/06/2005 | 13:55 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לדניאל כדאי לשלול את כל המקורות פנה לרופא מומחה לטיפולי שורש , במידה ואינו מוצא בעיה בטיפול השורש יש לברר כאב ממקור אחר כדאי לפנות לא.א.ג ו לפה ולסת במידת הצורך בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות