עצם בחך

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/06/2005 | 10:27 | מאת: audrey

שלום דייר הילדה שלי נולדה עם עצם קטן בחך היינו ביכילוב ואמרו לנו שאם זה יגדל עוד צריך לחזור היום היא בת שנתיים וגיליתי שזה גדל מה זה יכול להיות קודם כל ?האם זה מסוכן?האם זה מפריע לה לדבר? האים צריך לנתח אותה? תודה

04/06/2005 | 21:27 | מאת: מורן

עצה קטנה לי אליך, נסי לברר במרפאת פה ולסת ולהתייעץ עם צוות שסעים, (העוסקים בשסועי שפה וחיך ) ייתכן שזהו סוג של שסע חיך שלא מוגדר בבירור. בהצלחה ורפואה שלימה!

05/06/2005 | 14:04 | מאת: ד"ר מיכה פלד

שלום ייתכן ויש צורך לקחת ביופסיה ( דגימה) מהנגע ואז להחליט. בכל אופן מומלץ להגיע לביקורת נוספת ולתת לרופאים להחליט. בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות