בעיה בצד הפנימי של הלחיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/01/2018 | 13:14 | מאת: אריק

שלום, מזה כמה שנים יש לי בשני צידי הלחיים הפנימיות מין שני פצעים בולטים כתוצאה מזה שכנראה אני נושך עם השיניים מתוך שינה ואולי גם במשך היום בגלל מבנה לקוי. לאחרונה הפצעים שנגרמים כתוצאה מכך נהיו כואבים יותר. א. האם רק סד לילה הוא הפתרון? ב. האם לאורך השנים זה מסוכן שאני לא מטפל בזה? כי הבנתי שפציעות כרוניות ברקמה של הפה עלולות לגרום לסרטן הפה. תודה.

04/01/2018 | 11:16 | מאת: ד"ר הילה קליין

יש לבדוק באופן כללי האם בעיית המנשך היא הגומת לכך ולשקול יישור שיניים. פציעה כרונית לא עשויה לגרום לסרטן, אך פוגעת באלסטיות של הרריות וגורמת לצלקות. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות