גולה בלסת מתחת שן שנעקרה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

30/12/2017 | 16:30 | מאת: ענבל

שלום רב לפני חצי שנה הופיעה לי גולה קטנה מתחת לשן שעברה שני טיפולי שורש השן הגולה לא מתחת לשן אלא עמוק יותר אלא מתחת ממש בקצה החניכיים מתחתיה בקו ישר בקצה למטה. רופא פה ולסת אמר שזוהי דלקת שתעבור בעקירה. השן נעקרה באגרסיביות רבה יש לציין והבליטה לא עברה אחרי חודש ניגשתי לאף אוזן גרון שאמר שזוהי דלקת שנדחסה לשורש ותעבור בערך עוד חודש עברו חודשיים וזה לא עבר מדיי פעם יש כאבים באיזור ובלסת עצמה אך יש לי גם בעיה במפרק הלסת אז לא ברור לי מקור הכאב אולטרסאונד שביצעתי ביום העקירה בבלוטות הרוק והצוואר יצא תקין האם יש סיבה לדאגה? או שביכולת הרופאים לאבחן שאכן מדובר בדלקת יש לציין שהם ממש לא התרגשו האם יש דלקות שנמשכות כל כךהרבה זמן?

04/01/2018 | 11:14 | מאת: ד"ר הילה קליין

כאשר ישנה דלקת כרונית מתחת לשורשי השיניים הגורמת לעיתים לשינוי / עיבוי בעצם הלסת . לעיתים לוקח זמן עד שהמצב חוזר לקדמותו. חשוב כן להשאר במעקב. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

04/01/2018 | 14:41 | מאת: ענבל

תודה רבה לך!

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות