לחץ באזור הרקה והלסת!

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/06/2005 | 08:15 | מאת: אנונימי

לדוקטור שלום רב!! זה מספר חודשים שאני סובלת מלחץ באזור הרקה ובאזור פנים האוזן(עור התוף) ויש לי קנקים באזור הלסת, לפעמים יש לי השפעה באזור הרקה העליונה של לחץ. - האם קיים פתרון מסוים לבעיה המתוארת? אם נושאים אלה מטופלים על ידיך, הייתי רוצה ליצור איתך קשר. תודה

05/06/2005 | 14:05 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לאנונימי כדאי לפנות למרפאה המטפלת במפרקי לסת , קיימים פתרונות שמרניים כאשר אין צורך בהתערבות כירורגית. על מנת לפנות למרפאה ברמב"ם צור קשר בטל 04-8542345 בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות