כאבי לסת ופנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

30/05/2005 | 21:20 | מאת: ורד

עברתי טיפלי שרש ניתוי חניכיים וכתרים זמניים באמצע הטיפולים נוצרו כאבים עזים בפרקי הלסת ובסנטר אינני יכולה לאכול דברים קשים ואפילו בדיבור קשה לי פניתי ליעוץ ונאמר לי שטיפלים שעשיתי לא היו צריכים להעשות כמו כן אני חולת אפילפסיה מקבלת למיקטל הוצע לי לקבל אלטורל במינון נמוך אך הנוירולוג לא רוצה לתת לי משום שרופא פרטי יעץ כך הוא הציע לתת לי טגרטול למרות שהרופא הפרטי אמר שזה לא יעזור, מה דעתך? והאם יש טעם לתבוע את מרפאת השיניים, או להתלונן באגודת רופאי השיניים. אודה לך מאד על תשובתך

05/06/2005 | 14:07 | מאת: ד"ר מיכה פלד

לורד הכאבים שאת מתארת ייתכן ומקורם במפרקי הלסת שאולי פרצו בעקבות טיפול השיניים אך לא בגללו. כדאי לפנות לבדיקה במרפאות מפרקי לסת ובמידת הצורך למרפאות המטפלות בכאב כרוני בברכה ד"ר מיכה פלד

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות