כאב חד מאחורי האוזן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/11/2017 | 23:49 | מאת: שובל

היי מזה תקופה ארוכה אני מרגישה כאבים מאחורי האוזן קשה להסביר אבל זו הרגשה כאילו האוזן ״נתפסת״ ואני צריכה לשחרר אותה וכשאני מזיזה אותה זה עושה מן קליקים וכל האזור סביב האוזן כואב. זה בא במפתיע ולא קשור לאיזושהי פעולה ספציפית שאני עושה. הלכתי לרופאת אף אוזן גרון כי חשבתי שהבעיה היא באוזן והיא שמה לי אצבע באיזשהו מקום באזור האוזן ואמרה לי לפתוח ולסגור את הפה ובצד שבו יש לי את הבעיה היו קליקים ממש חזקים. היא נתנה לי הפניה למומחה פה ולסת בטענה שהיא חושבת שהבעיה היא במפרק הלסת וכשהלכתי אליו עם צילומים הוא אמר שאין שום בעיה ושזה משהו שמתאחה מעצמו. אני עדיין סובלת מזה, מה זה יכול להיות ואיך אפשר לטפל בזה ?

27/11/2017 | 05:09 | מאת: ד"ר הילה קליין

מה שאת מתארת הם קליקים ממקום מפרק הלסת. כדאי ללכת למומחה/ית פה ולסת העוסקים בנושא המפרק. בהצלחה בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות