שלפוחיות בפה מענה מהיר בבקשה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/08/2017 | 15:49 | מאת: הילה

לעיתים בעיקר לאחר אוכל מרגישה מאין פצעון קון ואז במראה נראה מאין שלפוחית פיצפומת שניתן לפוצץ אותה משאירה סימן לבן ליום יום ונעלם.. זה קרה כבר חמש שש פעמים.. ראיתי כבר כירוג פה ולסט שאמר שהריריות נראות לו תקינות.. מה זה יכול להיות? זה לפעמים מתחת ללשון לפעמים על השפתיים בפנים ? זה קשור בבלוטות רוק? זה מסוכן ??? קבעתי תור לרופא של הפה אבל לחוצה תודה רבה מקווה שתרגיעי אותי.

08/09/2017 | 18:08 | מאת: ד"ר הילה קליין

לעיתים כאשר מטופל סובל מתסמונת הפה השורף ישנה תחושה שנמצאים פצעוני בפה. הרירית שלנו אינה אחידה ולעיתים מגורגרת וישנה נטיה לפעמים לאנשים הסובים משינויי תחושה שונים שמדובר בפצעים. אני חושבת שאם היית סובלת מאחת המחלות המתבטאת בשלפוחיות בחלל הפה הן לא היו ככ קטנות ונעלמות ככ מהר. בכל אופן מומלץ לפנות למומחה ברפואת הפה כאשר מופיעים הפצעונים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות