דקירות בלסת לאחר אלכוהול

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/08/2017 | 09:25 | מאת: שיר

דר שלום רב תופעה שמאד מטרידה אותי... כבר מספר שנים שלאחר שתייה חריפה רק מסוג וודקה ולא בכמות גדולה , כוסית אחת לחודש בערך , מדי פעם זה קורה גם לאחר אכילת חמוץ . מופיע לי דקירות חזקות שנמשכות מספר שניות בחיבור שבין הלסת לאוזן. הלכתי לרופא המשפחה שלא מכיר את התופעה .בדק לי את הבלוטות ואמר שהכל נראה תקין. יש לציין שאני סובלת מהיפוכונדריה והתופעה ממש מלחיצה אותי. האם התופעה מוכרת? ממה זה יכול לנבוע?

21/08/2017 | 04:44 | מאת: ד"ר הילה קליין

אכן התופעה עשויה לנבוע מחסימה חלקית של בלוטות הרוק. כדאי לבצע באופן ראשוני US של בלוטות הרוק. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות