מפרק לסת ימין , בליטת עצם מאחורי אוזן ימין שכואבת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/08/2017 | 23:16 | מאת: יוסי

שלום, מאחורי אוזן ימין יש לי בליטה של עצם. זה כואב, בעבר נחבלתי מכדורגל באיזור לחי ימין. האם מפרק הלסת נפגע גם ולכן הבליטה? מה עושים במצב הזה? הסגר בצד ימין לא מושלם, כנראה בגלל זה?

21/08/2017 | 04:43 | מאת: ד"ר הילה קליין

יוסי שלם כדאי לבצע צילומים ולהגיע לבדיקת מומחה/ית פה ולסת. במידה והחבלה ישנה , אפילו אם היה שבר ישן. ייתכן וניתן לתקן את הסגר רק ע"י יישור או טיפול שיניים. אבל כמובן צריך לראות מה הבעיה... בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות