TMJ - דיסק ננעל בלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/08/2017 | 13:51 | מאת: דלית

שלום אני בת 52, סובלת מזה 4 שנים מ-TMJ הכולל קליקים חזקים, כאבים ונעילת דיסק במפרק שמאל. כרגע כבר 5 ימים ננעלה לי הלסת וישנה אפשרות לבר ולשתות בלבד. אני מצוייה בחרדה נוראית ובמתח נפשי, לא אוכלת ועם ירידה דרסטית במשקל, המוגלובין 6.8. זקוקה לעזרה דחופה אני עם סד לילה מאז זוהתה הבעיה לפני 4 שנים, קשיח תחתון שלא עזר

21/08/2017 | 04:41 | מאת: ד"ר הילה קליין

שלום בשלב ראשון יש צורך לטפל בחרדה ובמצב הנפשי - אחרת כל טיפול למפרק לא יסייע. לאחר אלמינציה של המצב החרדתי ישנם מגוון טיפולים שעשויים לעזור החל מארתרוסקופיה ועד ניתוחי מפרק. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות