צמיחת גרנלומה על החניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

08/08/2017 | 22:03 | מאת: ענבל

ערב טוב הוציאו לי פעמיים גרנלומה ליד שן 37 , והגרנלומה חזרה לי והרופאה אמרה שהשן רקובה וצריך לעקור על מנת שהגרנלומה לא תחזור. האם יכול להיות שהגנלומה חוזרת כל פעם כי השן רקובה או שיכול להיות שהנפיחות שחוזרת כי זה סרטני?

10/08/2017 | 11:43 | מאת: ענבל

אציין כי עקרתי את השן הרקובה והרופא אמר לי שהגרנלומה צריכה לעבור לבד. עבר כבר חודש והגרנלומה לא עוברת. האם זה יכול להעיד על משהו מסוכן? הגרנולומה יכולה להפוך לנגע סרטני?

21/08/2017 | 04:36 | מאת: ד"ר הילה קליין

גרנולומה בחניכיים מתפתחת בד"כ בשל מצב דלקתי באזור החניכיים סמוך לשן. נכון היה לטפל במקביל בגורם הדלקת כאשר הוציאו את הגרנולומה.... בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות