בליטה מתחת ללשון, מה זה?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

07/08/2017 | 22:23 | מאת: אמנון

שלום, אני בן 29, לא מעשן. לפני כשבועיים הרגשתי שהמרקם מתחת ללשון שלי מוזר ורק לפני שבוע הסתכלתי במראה וראיתי שיש מתחת ללשון, על הפס שמחבר אותה לרצפת הפה, בליטה קטנה. זה לא כואב. הלכתי לרופא משפחה והוא הפנה אותי לרופא פה ולסת. אבל התורים לרופא פה ולסת ארוכים יחסית אז הייתי רוצה לדעת כמה זה דחוף לבדוק את זה והאם זה נראה כמו משהו מסוכן (או מה בכלל זה יכול להיות). מצורפת תמונה. תודה.

21/08/2017 | 04:35 | מאת: ד"ר הילה קליין

שלום אני לא נותנת אבחנות ע"פ תמונות.... כל שינוי ברריות הפה כדאי לבדוק. במידה והתורים במערכת הציבורית ארוכים , ניתן תמיד לפנות באופן פרטי. בברכה, החשיבות היא לבצע ניתוח בשילוב אנדוסקופ. לאו דווקא ליזר יפתור את הבעיה. ניתן לפנות למומחה/ית כירורגית פה ולסת עם הכשרה נוספת לניתוחים אנדוסקופים של בלוטןת הרוק. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות